Ο φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πως αισθανόμαστε για το χώρο µας. Μας βοηθάει να εκτελούμε δραστηριότητες εύκολα, να αισθανόμαστε ασφάλεια και άνεση και να απολαμβάνουμε το σπίτι ή το χώρο της εργασίας µας σε όλες του τις μικρές αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες. Ο φωτισμός επίσης προσθέτει ομορφιά και άνεση σε ένα δωμάτιο.

Μπορεί να κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται ευρύχωρο και άνετο, καθώς και να προσδώσει θαλπωρή και ζεστασιά σε ένα μεγάλο. Μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για διασκέδαση ή να µας γεμίσει µε ένα συναίσθημά γαλήνης και ξεκούρασης µετά από μια κοπιαστική ημέρα.

Εν κατακλείδι, ο φωτισμός µε πολλούς τρόπους μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά ένα χώρο παραμένοντας χαμηλού κόστους σε σχέση µε τις άλλες παραμέτρους του εξοπλισμού και της διακόσμησης.

Η τεχνολογία LED έχει κάνει εξελιχθεί ραγδαία στον τομέα του αρχιτεκτονικού φωτισμού και της διακόσμησης. Η ένταση, το χρώμα, ακόμα και η γωνία φωτισμού αποτελούν χαρακτηριστικά τα οποία οι λαμπτήρες LED τα διαθέτουν σε μεγάλη ποικιλία για κάθε εφαρμογή.

Στην ATOM ENERGY διαθέτουμε το υλικό και την τεχνογνωσία ώστε να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού φωτισμού. Με την εγκατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών LED, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά.

Μπορείτε να διαλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία μας σε λαμπτήρες και φωτιστικά.


Βιδωτοί Λαμπτήρες
Λαμπτήρες Par
Διακοσμητικοί Λαμπτήρες
LED Σποτ
Ταινίες LED
Φώτα Οροφής
Φωτιστικά