Πάνε περίπου 100 χρόνια που ο τεχνητός φωτισμός πρωτοεμφανίζεται στους εμπορικούς χώρους. Στην αρχή απλά για να καλύψει την έλλειψη φυσικού φωτισμού τις απογευματινές ώρες. Τις τελευταίες δεκαετίες όμως, έχει σχεδόν αναλάβει τον ρόλο ενός σημαντικότατου παράγοντα, του marketing της προωθήσεως, των πωλήσεων, της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας του προσωπικού και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Παραδόξως όμως, ακόμη και στις µέρες µας, η σπουδαιότητα αυτή δεν λαμβάνεται επαρκώς υπόψιν στο σχεδιασμό των περισσότερων επαγγελματικών χώρων. Και ακόμη χειρότερα, όχι µόνο παραβλέπονται τα πλεονεκτήματα που µπορεί να προσφέρει ο σωστός φωτισμός αλλά ταυτόχρονα αγνοούνται και τα μειονεκτήματα και οι επιπτώσεις που αναπόφευκτα συνεπάγεται μια λανθασμένη επιλογή.

Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά τεχνολογίας LED έχουν αποδειχτεί επιστημονικά ότι παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση φωτισμού και χρωμάτων. Αυτό οδηγεί στην αυξημένη ζήτησή τους και τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων και φωτιστικών.

Στην ATOM ENERGY παρέχουμε λύσεις φωτισμού για κάθε επαγγελματικό χώρο, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις. Δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στις ανάγκες φωτισμού και στο οπτικό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε περίπτωση αντικατάστασης φωτιστικών ή εγκατάσταση νέου φωτισμού, πάντα με την αξιοπιστία των φωτιστικών LED.

Μπορείτε να διαλέξετε το φωτιστικό που ταιριάζει στον επαγγελματικό σας χώρο και να ζητήσετε πρόταση φωτισμού από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.


Λαμπτήρες Τύπου Φθορισμού
Λαμπτήρες PL
Λαμπτήρες Par
LED Σποτ
Ταινίες LED
Φώτα Οροφής
Προβολείς LED
Φωτιστικά