Ο φωτισμός σε μία οικία αποτελεί το 20% της συνολικής κατανάλωσής της. Αυτό αναλογεί σε αντίστοιχο οικονομικό κόστος στο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τεχνολογία LED ήρθε για να μειώσει αυτό το κόστος, καθώς επίσης και να βελτιώσει την ποιότητα του φωτισμού στο χώρο σας.

Οι λαμπτήρες LED κατασκευάζονται με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές και πρότυπα, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν στα περισσότερα φωτιστικά και να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και φθορισμού χωρίς ηλεκτρολογικές εργασίες.

Επιπλέον, η αντικατάσταση ενός συμβατικού λαμπτήρα με λαμπτήρα LED χαμηλής κατανάλωσης συμβάλει τόσο στην ενεργειακή εξοικονόμηση, όσο και στη βελτίωση του περιβάλλοντος. Η χρήση μη τοξικών υλικών για την κατασκευή του λαμπτήρα καθώς και η μειωμένη παραγωγή θερμότητας των λαμπτήρων αυτού του είδους είναι καταλυτικοί παράγοντες για την αυξανόμενη ζήτησή τους.

Αναβαθμίζοντας τους λαμπτήρες επιτυγχάνουμε μείωση της κατανάλωση ενέργειας έως 50-60%. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η τεχνολογία LED θα ξεπεράσει κάθε υπάρχουσα τεχνολογία φωτισμού από την άποψη της ενεργειακής απόδοσης. Υψηλή ποιότητα φωτισμού και οπτική άνεση όσον αφορά την απόδοση χρωμάτων (έντονα κορεσμένα χρώματα στα φωτιζόμενα αντικείμενα) και δυναμικό έλεγχο (άμεση έναυση και σβέση, δυνατότητα αυξομείωσης έντασης φωτός).

Στην ATOM ENERGY παρέχουμε λύσεις φωτισμού για κάθε σπίτι. Οι λαμπτήρες μας είναι ειδικά κατασκευασμένοι για να παρέχουν το καλύτερο αποτέλεσμα φωτισμού. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων LED για κάθε φωτιστικό ή ξεχωριστά φωτιστικά, εγκεκριμένα για λειτουργία με λαμπτήρες LED ATOM ENERGY.

Βιδωτοί Λαμπτήρες
Λαμπτήρες Τύπου Φθορισμού
LED Spot
Ταινίες LED
Φωτιστικά