ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα πακέτα συνήθως αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Για την παρακολούθηση του πακέτου αποστέλλεται σύνδεσμος με αριθμό παρακολούθησης όταν είναι εφικτό.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν την εκτέλεση της παραγγελίας , τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα έξοδα αποστολής. Το κόστος τους είναι σταθερό, ενώ τα τέλη μεταφοράς, ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα προϊόντα προς αγορά σε μια παραγγελία. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες, επομένως τα έξοδα αποστολής θα ισχύουν για κάθε μία παραγγελία ξεχωριστά. Το δέμα θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία εύθραυστων αντικειμένων.

Στα πακέτα με ευρείες διαστάσεις τα προϊόντα σας είναι καλά προστατευμένα.

Χρεώσεις

Δωρεάν για παραγγελίες εντός Αθηνών και γύρω περιοχών (Βόρεια, Νότια, Ανατολικά, Δυτικά προάστια). Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα παρέχεται έκπτωση 5% επί του συνόλου της παραγγελίας.

€4 ανά παραγγελία. Αποστολή μέσω courier. Ισχύει για αποστολές εντός Αττικής και για αγορές με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής.

€6 ανά παραγγελία. Αποστολή μέσω courier. Ισχύει για αποστολές εκτός Αττικής και για αγορές με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής.

€10 ανά παραγγελία. Αποστολή μέσω courier. Ισχύει για αποστολές εκτός Ελλάδος και για αγορές με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής