Νέο φωτιστικό δρόμου ROADSIGHT TYPE U τεχνολογίας LED από την ATOM ENERGY. Το εύρος της ισχύος είναι από 30W έως 210W με 110lm/W. Διαθέτει αλουμινένια ψύκτρα για τη σωστή ψύξη του LED. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής του, παρέχεται έως και 10 χρόνια εγγύηση. Η χρήση του προϊόντος είναι ευρεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δρόμους κάθε τύπου, χώρους στάθμευσης και πάρκα. Η κλίση της φωτεινής δέσμης δύναται να αλλάξει σε έξι διαφορετικές κλίσεις έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε προδιαγραφή μελέτης οδοφωτισμού όπως αυτή ορίζεται από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα π.χ. ΕΝ 13201, έτσι μπορεί να γίνει αντικατάσταση όλων των υπαρχόντων φωτιστικών δρόμου και να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%.

Το LED chip είναι PHILLIPS με ΜΕΑΝWELL driver και το φωτιστικό διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις CE, RoHS, TUV, IP66, ΙΚ10.

Για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας το ROADSIGHT από την ATOM ENERGY, διαθέτει φωτοκύτταρο, δυνατότητα αυξομείωσης έντασης φωτισμού (dimming). Η ευκολίες όμως της νέας τεχνολογίας δεν σταματούν εδώ. Η extra έκδοση του φωτιστικού επιδέχεται πομπό Wi-Fi, και φωτοβολταικό πάνελ για αυτονομία λειτουργίας. Το φωτιστικό είναι συμβατό με όλα τα εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης φωτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@atomenergy.gr